Covid-19 og din rejse

Vi følger selvfølgelig coronasituationen tæt og læner os op ad anbefalingerne fra Udenrigsministeriet. Du kan finde Udenrigsministeriets rejsevejledninger for de enkelte lande her: https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/. Hvis du ønsker endnu mere detaljeret information om de forskellige EU-landes coronarestriktioner, kan du finde det her: https://reopen.europa.eu/en/

Du er dækket

Hvis din rejse ikke kan gennemføres som følge af corona, er du dækket af pakkerejseloven og vores medlemskab af Rejsegarantifonden, der sikrer, at du får refunderet rejsens pris – også i tilfælde af, at vi skulle gå konkurs. Pengene tilbagebetales inden for fem hverdage, efter din rejse er blevet annulleret.

Hvis Udenrigsministeriet fraråder at rejse (gælder kun ture med start inden d. 26. juni)

Når du booker din tur, betaler du et depositum på 20% af turens pris. De resterende 80% skal betales en måned inden turens start, og på dette tidspunkt vil vi kontakte dig, hvis Udenrigsministeriet fraråder at tage til din rejsedestination. Allerede på dette tidspunkt kan du vælge at få refunderet din rejse, vælge en anden tur (hvis ledig) eller udskyde rejsen. Du kan også vente og se tiden an i endnu et par uger, før du beslutter dig.

Ture med start efter d. 26. juni

Fra den 26. juni bliver det nemmere at rejse i EU/Schengenområdet. Her træder fase 4 af den gradvise genåbning af rejseaktiviteter i kraft, hvor der overgås til en coronapas-baseret tilgang. Det betyder, at danske turister kan holde ferie i alle EU- og Schengenlande, hvis de er vaccinerede, tidligere smittede eller rejser på en negativ test, og at man kan komme retur til Danmark uden krav om isolation. Dette betyder, at vores almindelige handelsbetingelser er gældende for alle ture med start efter d. 26. juni.

Hvis vi må aflyse din tur

Hvis vi bliver nødt til at aflyse din tur på grund af coronarelaterede restriktioner på destinationen, har du de samme tre muligheder: Du kan vælge en anden tur (hvis ledig), udskyde eller få pengene retur.

Se dine rettigheder

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har lavet en oversigt over dine rettigheder, hvis du har købt en pakkerejse. Den kan du finde her: https://www.forbrug.dk/nyheder/forbrug/2020/guide-her-er-dine-rettigheder-ved-sommerens-pakkerejser/