Wild Rover Travel blev etableret i foråret 2018 af det dansk-irske par Cecilie Bech Christensen og Niall Corcoran på baggrund af deres egen passion for at vandre samt en generel stigning i efterspørgslen efter aktive ferier i naturen.

For parrets eget vedkommende har rejsepassionen altid været der – og det var i øvrigt også sådan, de mødte hinanden; på en rejse i New Zealand – men interessen for vandreferier startede i 2014, hvor de bestilte en selvguidet vandretur rundt om Mont Blanc. Begejstringen for denne måde at holde ferie på var stor, og parret har dyrket vandringen lige siden både i ferier og i fritiden.

Niall Corcoran er uddannet inden for turisme management og har bl.a. arbejdet med at promovere Irland til skandinaverne gennem Tourism Ireland, der er den irske pendant til Visit Denmark. Han havde længe haft lyst til at starte sit eget rejsefirma, men var i tvivl om formen, da han altid har foretrukket at arrangere sine rejser selv i stedet for at gå til et bureau. Men da det gik op for ham, hvor meget tid og research det krævede selv at arrangere en vandreferie, opstod ideen til Wild Rover Travel.

At Wild Rover Travel udbyder selvguidede vandreferier vil sige, at man ikke har nogen guide med på turen og dermed kan vandre i lige præcis det tempo, man har lyst til. Når man har valgt sin rute, bliver man inden afrejse forsynet med al den information, man behøver for at kunne finde vej på egen hånd. Derudover booker Wild Rover Travel ens overnatningssteder og sørger for, at ens bagage bliver transporteret fra sted til sted, så man kun skal bære på det, man har brug for i løbet af dagen. Man sørger selv for at arrangere sin transport til og fra vandreturens start- og målby. Selvom man bestiller sin ferie gennem et rejsebureau, er en selvguidet vandreferie altså alligevel en meget individuel og selvstændig rejseform.

Navnet Wild Rover Travel stammer fra den kendte irske folkesang The Wild Rover, der bl.a. er udødeliggjort af The Dubliners. Ud over at hentyde til selskabets halvt irske baggrund, kan det engelske ord ’rover’ oversættes med ’vandringsmand’ eller ’omstrejfer’ og er således i tråd med selskabets speciale.

Find din rejse