Wild Rover Travel blev etableret i foråret 2018 af det dansk-irske par Cecilie Bech Christensen og Niall Corcoran på baggrund af deres egen passion for at vandre samt en generel stigning i efterspørgslen efter aktive ferier i naturen.

For parrets eget vedkommende har rejsepassionen altid været der – og det var i øvrigt også den, der gjorde, at de mødte hinanden i New Zealand – men interessen for vandreferier startede i 2014, hvor de tog på en selvguidet tur rundt om Mont Blanc. Begejstringen for denne måde at holde ferie på var stor, og parret har dyrket vandringen lige siden både i ferier og i fritiden. Sidenhen har de også kastet sig over selvguidede cykelferier, som er et oplagt alternativ til vandreferierne, hvis tempoet skal være lidt højere.

Niall Corcoran er uddannet inden for turisme management og har bl.a. arbejdet med at promovere Irland til skandinaverne gennem Tourism Ireland, der er den irske pendant til Visit Denmark. Han havde længe haft lyst til at starte sit eget rejsefirma, men var i tvivl om formen, da han altid har foretrukket at arrangere sine rejser selv i stedet for at gå til et bureau. Men da det gik op for ham, hvor meget tid og research det krævede selv at arrangere en vandreferie, opstod ideen til Wild Rover Travel. Selvom man bestiller sin ferie gennem et rejsebureau, er en selvguidet ferie stadig en meget individuel og fleksibel rejseform.

Navnet Wild Rover Travel stammer fra den kendte irske folkesang The Wild Rover, der bl.a. er udødeliggjort af The Dubliners. Ud over at hentyde til selskabets halvt irske baggrund, kan det engelske ord ’rover’ oversættes med ’vandringsmand’ eller ’omstrejfer’ og er således helt i tråd med selskabets speciale.

Find din rejse