Selvguidede vandreferier i England

Uden for storbyerne er England kendt for sit grønne landskab med små maleriske landsbyer og kønne stråtækte huse. Hvad der måske er mindre kendt er, at England også har nogle af Europas bedste vandreruter. Stierne er altid tydeligt afmærkede og meget velholdte, og de går gennem en stor variation af landskaber, som bedst udforskes til fods.

Vores vandreferie i Cotswolds starter i Shakespeares fødeby, Stratford-upon-Avon, hvorfra du bliver ført gennem klassiske engelske landskaber og kan forvente ærketypisk engelsk idyl i de små landsbyer med hyggelige pubber og hjemlige B&B’er.

Hvis du er mere til fantastiske kyststier (og ønsker at optimere chancen for varmt og solrigt vejr), kan du begive dig ud på South West Coast Path, hvoraf sektionerne i Cornwall og Dorset er særligt spektakulære.

Endelig har du også mulighed for at vandre langs den ikoniske Hadrians Mur på Hadrian’s Wall Path. Muren, der i dag er på UNESCOs Verdensarvsliste, blev bygget af romerne langs det, der i sin tid udgjorde grænsen mellem England og Skotland. Vandreruten langs muren krydser Nordengland fra Nordsøen til Det Irske Hav og byder på såvel storslået natur som spændende historie fra romertiden.

Uanset hvilken rute du vælger, kan du være sikker på at finde charmerende byer med indbydende pubber samt et væld af spændende historie og kulturarv at udforske undervejs.

Alle vores vandreferier i England inkluderer håndplukkede overnatningssteder med morgenmad, bagagetransport, detaljeret rutebeskrivelse, kort og GPS tracks. Fordi alle vores vandreferier er uden guide, kan du starte når som helst, du har lyst, og vandre i det tempo, der passer dig.


 

Cornwall Coast Path

Gå ad den prisbelønnede South West Coastal Path fra St Ives til Penzance.
8 dage
Moderat

Dorset: Jurassic Coast Path

Gå langs Jurakysten på UNESCOs Verdensarvsliste fra Lyme Regis til West Lulworth.
7 dage
Let-moderat

Hadrian’s Wall Path

Gå fra kyst til kyst langs Englands berømte romerske mur.
8 dage
Moderat

The Cotswold Trail

Gå gennem de charmerende, ærketypiske engelske landskaber i Cotswolds.
5 dage, 8 dage
Let-moderat