Selvguidede vandreferier i Skotland

Skotland er velsignet med et dramatisk landskab og et omfattende netværk af markerede vandrestier, hvilket gør landet til en vandredestination i verdensklasse. Dets højland, søer og dale danner kulisse for storslåede vandreruter i frisk bjergluft mellem historiske ruiner, og så er man naturligvis aldrig langt fra en hyggelig pub, hvor man kan styrke sig med en ’wee dram’!

The West Highland Way er Skotlands mest populære langdistancerute, og den giver en fantastisk introduktion til højlandet med dets mange bens, glens og lochs (bjerge, dale og søer). The Great Glen Way starter, hvor The West Highland Way slutter. På denne rute vandrer man fra Storbritanniens højeste bjerg, Ben Nevis, til ’højlandets hovedstad’ Inverness. Ruten følger Den Kaledoniske Kanal og bredden af den berømte sø Loch Ness.

Både West Highland Way og Great Glen Way er egnede for såvel begyndere som for erfarne vandrere, der evt. kan indlægge et par ekstra udfordringer ved at bestige nogle af de mange bjerge, man kommer forbi undervejs. Ruterne er godt skiltet, stierne er velholdte, og man slipper stort set fuldstændig for trafikerede veje.

Alle vores vandreferier i Skotland inkluderer håndplukkede overnatningssteder med morgenmad, bagagetransport, detaljeret rutebeskrivelse, kort og GPS tracks. Fordi alle vores vandreferier er uden guide, kan du starte når som helst, du har lyst, og vandre i det tempo, der passer dig.


Great Glen Way

Følg The Great Glen Way gennem Skotlands hjerte fra Fort William til Inverness.
5 dage, 8 dage
Let-moderat

West Highland Way

Den ikoniske vandrerute gennem det skotske højland.
8 dage
Let-moderat