Selvguidede vandreferier i Tyskland

I Tyskland bliver vandring eller ”wandern” betragtet som en national fritidsbeskæftigelse. Det er faktisk landets mest populære udendørsaktivitet, og næsten to tredjedele af tyskerne snører regelmæssigt vandrerstøvlerne og begiver sig på tur. Derfor er det måske heller ikke så overraskende, at Tyskland har et enormt udvalg af virkelig gode vandreruter. Med et omfattende netværk af velholdte vandrestier gennem forskelligartede landskaber inklusive forrevne bjerge, tykke skove og dramatiske slugter, er Tyskland et ideelt sted at tage på vandreferie. På mange af ruterne overnatter man i charmerende historiske byer, hvor man kan slappe af efter dagens strabadser og nyde en velfortjent gang ”Kaffee und Kuchen”.

Vores vandreferier i Tyskland inkluderer komfortable overnatningssteder med bagagetransport mellem stederne, mens du vandrer. Fordi vores vandreferier er uden guide, kan du starte når som helst, du har lyst, og vandre i det tempo, der passer dig. Vi udstyrer dig med rutebeskrivelse, kort og GPS tracks, så du har alt, hvad du skal bruge for at finde vej.

Uanset om du ønsker at opleve den fortryllende Heksestien i Harzens dybe skove eller det majestætiske, forrevne landskab i Elbsandsteingebirge, venter der dig en fantastisk vandreferie i Tyskland!


Heksestien i Harzen

Gå i heksenes fodspor, bestig Bloksbjerg og nyd de dybe skoves stille ro
8 dage
Let-moderat

Vandring i Elbsandsteingebirge

Vandring i de forrevne sandstensbjerge i Nationalpark Sächsische Schweiz
8 dage
Moderat