Selvguidede cykelferier i Toscana

Toscana er et mekka for cykelentusiaster af enhver art: De bølgende bakker byder på masser af udfordringer og sved på panden, mens blidere ruter langs flodbredder og stille cypresalléer lægger op til afslappet cykelnydelse. Man finder selvfølgelig også ’strade bianche’ – Toscanas ikoniske hvide grusveje, der er grundlag for et prestigefyldt årligt cykelarrangement.

Vi tilbyder en let cykelferie i det nordlige Toscana, hvor man udforsker de smukke landskaber mellem de prægtige renæssancebyer Pisa og Firenze. Hvis du er på udkig efter en mere udfordrende tur, kan du prøve vores cykeltur i Val d’Orcia, som snor sig gennem vinmarkerne, olivenlundene og bakketopbyerne i det sydlige Toscana. Uanset hvilken tur du vælger, kan du glæde dig til idylliske landskaber, rig kulturhistorie og ikke mindst udsøgt mad og formidable vine!

Alle vores selvguidede cykelferier i Toscana inkluderer bagagetransport, detaljerede rutebeskrivelser og kort samt gode overnatningssteder.

Leje af cykel

Hvis ikke du medbringer din egen cykel, kan du leje en cykel gennem os, som er tilpasset din tur. Du kan vælge mellem en hybridcykel (min. 21 gear) eller en elcykel. Det er også muligt at leje en mountainbike til turen i Val d’Orcia.

Alle cykler er udstyret med hængelås og nøgle, cykeltasker, kortholder, for- og baglygter, reparationsudstyr, pumpe og ekstra slange.


Cykelferie i Val d’Orcia

Cykling i de idylliske landskaber i den smukke Val d’Orcia-region i Toscana
8 dage
Moderat

På cykel fra Pisa til Firenze

Let cykelrute blandt Toscanas vinmarker, olivenlunde og smukke renæssancebyer
7 dage
Let