Selvguidede cykelferier i Østrig

En cykelferie blandt Østrigs smukke floder, bjerge og søer er en ideel måde at udforske landets storslåede landskaber på. Følg velafmærkede cykelstier gennem Salzburgs sø-distrikt, Salzkammerguts alpindale eller vinmarkerne langs Donaufloden. Vi tilbyder cykelferier i forskellige sværhedsgrader, så der er noget for cyklister i alle aldre og for såvel nybegynderen som den mere erfarne cyklist. Alle turene er selvguidede, og ruterne er udvalgt, så de kombinerer nogle af Østrigs mest storslåede landskaber med spændende kulturarv og cykelstier i topklasse.

Alle vores selvguidede cykelferier i Østrig inkluderer bagagetransport, detaljerede rutebeskrivelser og kort samt gode overnatningssteder.

Leje af cykel

Hvis ikke du medbringer din egen cykel, kan du leje en cykel gennem os. Vores udlejningscykler passer til din turplan, og du kan vælge mellem hybrid/turcykler (min. 21 gear), elcykler eller mountainbikes.

Du vil modtage din lejecykel ved starten af din ferie og aflevere den, inden du tager hjem. Vi leverer cyklen til dit første overnatningssted (enten om aftenen på dag 1 eller om morgenen på dag 2) og afhenter den fra dit sidste overnatningssted efter din sidste cykeldag. Du skal blot oplyse os om din højde, så du får den rigtige cykelstørrelse, og så tager vi os af resten.


Cykelferie i Salzburger Seenland

Smukke cykelstier i Salzburgs idylliske sø-distrikt for foden af De Østrigske Alper
8 dage
Let-moderat

Cykelferie i Salzkammergut

Cykling i et storslået alpinlandskab med krystalklare søer og knejsende tinder
8 dage
Moderat-udfordrende

Donauradweg: Passau-Wien

Let cykling i idyllisk stilhed langs bredden af den mægtige Donauflod
8 dage
Let