Selvguidede cykelferier i Holland

Med et fladt landskab, relativt korte distancer og idylliske omgivelser er Holland den ideelle destination for en cykelferie. Holland kan også prale af en verdensberømt cykelkultur med dobbelt så mange cykler som biler og et fremragende landsdækkende cykelstisystem, der er lavet specifikt med henblik på fritidscykling.

Vores cykelferier i Holland følger velafmærkede ruter gennem det idylliske hollandske landskab og kulturrige byer og landsbyer.
Alle vores selvguidede cykelferier i Holland inkluderer bagagetransport, detaljerede rutebeskrivelser og kort samt gode overnatningssteder.

Leje af cykel

Hvis ikke du medbringer din egen cykel, kan du leje en cykel gennem os. Vores turcykler har 24 gear og er udstyret med sadeltasker til de ting, du får brug for på cykelturene. Det er også muligt at leje elcykler.

Du vil modtage din lejecykel ved starten af din ferie og aflevere den, inden du tager hjem. Vi leverer cyklen til dit første overnatningssted (enten om aftenen på dag 1 eller om morgenen på dag 2) og afhenter den fra dit sidste overnatningssted efter din sidste cykeldag. Du skal blot oplyse os om din højde, så du får den rigtige cykelstørrelse, og så tager vi os af resten.


Cykelferie i Nordholland

Let cykling mellem Nordhollands poldere og kanaler
6 dage
Let

Cykling fra Amsterdam til Brugge

Følg lette, stille cykelstier fra Holland ind i Belgien og oplev to spændende kulturbyer
8 dage
Let

Hollands historiske byer

Oplev det idylliske landskab og de historiske byer i Hollands metropolregion Randstad
7 dage
Let