Rabat på outdoor-udstyr

Når du rejser med os, får du 15% rabat hos XTM.dk og 10% rabat hos Friluft.dk.

XTM (Cross the Mountain) er et australsk firma, der tilbyder bæredygtigt kvalitetsudstyr til outdoor-entusiaster. De har været CO2-neutrale siden 2008 og sælger især produkter i merinould som f.eks. skiundertøj, T-shirts og bluser, undertøj, sokker, huer og halsedisser.

Friluft.dk er en dansk webshop, der sælger tøj, sko og grej til outdoor-eventyr. Så hvis dine gamle vandrestøvler har udtjent deres værnepligt, kan du hurtigt finde dig et par nye gode vandrestøvler eller vandresko her. Du finder også masser af lækkert og praktisk outdoor-tøj til alle slags vejrforhold samt et stort udvalg af grej som f.eks. rygsække, drikkedunke, vandrestave og powerbanks.

Sammen med bekræftelsen af din rejse sender vi dig en rabatkode til hhv. XTM.dk og Friluft.dk. Koden indtaster du blot i din indkøbskurv på den respektive hjemmeside, hvorefter rabatten fratrækkes den samlede pris.

(Det er ikke muligt at kombinere rabatten med andre tilbud, og den gælder derfor ikke outletvarer eller i forvejen nedsatte varer. Du kan blive bedt om at oplyse dit rejsenummer.)