Selvguidede vandreferier på Azorerne

Alle vores selvguidede vandreferier på Azorerne inkluderer bagagetransport, kort og detaljeret rutebeskrivelse samt indkvartering.

Den portugisiske øgruppe Azorerne består af ni frodige vulkanøer, der ligger midt ude i Atlanterhavet, og er som skabt til eventyr! Her finder man Portugals højeste bjerg Montanha do Pico på 2.351 m., vinmarker, banan-, guava-, te- og kaffeplantager, dybe kløfter omkranset af stejle vulkanklipper, termiske kilder, azurblå og smaragdgrønne søer og masser af hyggelige småbyer. I havet mellem øerne lever delfiner og hvaler, som du kan være heldig at spotte.

På vores vandretur Azorerne: São Miguel har vi udvalgt de bedste vandreruter på Azorernes største ø. Her kommer man både op i højderne, hvor der er spektakulære udsigter, gennem grønne skove, enge og eksotiske frugtplantager og ud til den forrevne kyst, hvor der er fine sandstrande og hyggelige fiskerlandsbyer.

Hvis man gerne vil udforske flere af øerne, har vi på vores vandreferie Azorerne: Vandring og øhop inkluderet færger og indenrigsfly, så man kan nå at opleve tre fascinerende og forskellige øer til fods. De tre øer er Pico, São Jorge og Faial, der alle byder på fantastisk natur og spektakulær vandring.


Azorerne: São Miguel

Varieret og spektakulær vandring på den frodige vulkanø São Miguel
8 dage
Let-moderat

Azorerne: Vandring og øhop

Oplev et rigtigt ø-eventyr med indenrigsflyvninger og færgeoverfarter
8 dage
Let-moderat