Selvguidede vandreferier i Toscana

En vandreferie i Toscana handler om mere end blot at vandre. Det er en mulighed for at udforske Italiens hjerte og opleve storslåede renæssancebyer med kunst og arkitektur i verdensklasse samt et tidløst landskab med bølgende bakker, skove, vinmarker, olivenlunde og de karakteristiske slanke cypresser. I Toscana går du mellem nogle af Europas bedst bevarede middelalderlandsbyer gennem idylliske landskaber, der opleves bedst til fods. Stille småveje fører dig forbi marker med gule solsikker og gylden hvede, og lange cypres-alléer fører op til højtliggende kønne stengårde. Landskabet er især smukt om foråret, når blomsterne er allermest farverige, men man skal heller ikke kimse af efteråret, hvor morgentågen skaber en magisk effekt.

Vandreture i Toscana byder naturligvis også på mange muligheder for mindeværdige kulinariske oplevelser. Toscanas frugtbare jord producerer verdenskendt mad og vin, og toscanerne er med rette stolte af deres friske pecorino-oste, porcini-svampe og Chianti-vine.

Vi tilbyder tre forskellige vandreferier i Toscana:

Alle vores vandreture i Toscana inkluderer gode håndplukkede overnatningssteder, bagagetransport, detaljeret rutebeskrivelse, kort og GPS tracks.


Toscana: Val d’Orcia

Bløde bakker, vin og varme kilder fra Montepulciano til Siena
5 dage, 8 dage
Let-moderat

Toscana: Vandring på Chianti-ruten

Vandring i det berømte vinområde fra Firenze til Siena
5 dage, 8 dage
Let

Via Francigena: Lucca til Siena

Gå mellem Toscanas bølgende bakker i fodsporene af middelalderens pilgrimme.
8 dage
Let-moderat