8 dage
Varighed
Let
Sværhedsgrad
Holland
Sted
april-september
Rejseperiode

Cykling langs fremragende cykelstier gennem to lande.

En overvejende landlig rute mellem vindmøller, tulipanmarker og naturreservater.

Begynd i skønne Amsterdam med de verdensberømte kanaler og blomstermarkeder.

Cykl forbi det særegne UNESCO-område Kinderdijk med de 19 vindmøller.

Smukke, historiske byer, der emmer af forgangne tider


Selvguidet cykelferie fra Amsterdam til Brugge

Denne 8-dages selvguidede cykelferie bringer dig gennem Hollands grønne hjerte og videre ind i Belgien, hvor turen slutter i den postkortsmukke middelalderby Brugge, der er kendt som ’Flanderns perle’.

Turen begynder i livlige Amsterdam, hvorfra du følger fremragende cykelstier i sydvestlig retning. Ruten går overvejende gennem landlige omgivelser og krydser flere naturreservater som f.eks. vådområderne i Biesbosch Nationalpark og det berømte marsklandsområde med vindmøller omkring Kinderdijk. Du kommer selvfølgelig også gennem mange smukke, historiske byer og landsbyer langs vejen. Disse inkluderer Gouda, Dordrecht, Willemstad, Zierikzee, Middelburg, Vlissingen, Sluis og Damme, der alle er usædvanligt velbevarede og emmer af forgangne tider.

8 DAGE / 7 NÆTTER Fra 6.399 kr. pr. person i dobbeltværelse*.

*Tillæg for overnatning i Amsterdam på lørdage.
*Solotillæg for enkeltrejsende.

CYKELLEJE Hvis ikke du medbringer din egen cykel, kan du leje en gennem os. Vores turcykler har 24 gear, og alle cykler er udstyret med kædelås og sadeltasker til de ting, du får brug for på cykelturene. Det er også muligt at leje elcykler. Du vil modtage din lejecykel ved starten af din ferie og aflevere den, inden du tager hjem. Vi leverer cyklen til dit første overnatningssted (enten om aftenen på dag 1 eller om morgenen på dag 2) og afhenter den fra dit sidste overnatningssted efter din sidste cykeldag. Du skal blot oplyse os om din højde, så du får den rigtige cykelstørrelse, og så tager vi os af resten.

Priser:

 • Hybridcykel: 700 kr.
 • Børnecykel: 600 kr.
 • Elcykel: 1.500 kr.
 • Nødhjælpsassistance: 210 kr. (30 kr. x 7 dage)
 • Tyveriforsikring (turcykel): 175 kr. (25 kr. x 7 dage)
 • Tyveriforsikring (elcykel): 315 kr. (45 kr. x 7 dage)
 • Børnesæde: 280 kr. (40 kr. x 7 dage)
 • Børnetrailer: 910 kr. (130 kr. x 7 dage)
 • Cykelhjelm: 75 kr. pr. person
INDKVARTERING Alle indkvarteringsstederne er omhyggeligt udvalgt på baggrund af lokation, atmosfære og service. Alle værelser er med en suite-faciliteter og morgenmad er inkluderet.

De overnatningssteder vi normalt benytter, er listet nedenfor. Hvis et eller flere af hotellerne er optaget, booker vi et andet hotel af samme standard og informerer om det på forhånd.

 • Amsterdam – Westcord Art Hotel*** & ****
 • Gouda – Best Western Hotel Gouda****
 • Papendrecht – Apollo Hotel Papendrecht****
 • Willemstad – Het Wapen van Willemstad***
 • Noordgouwe – Hostellerie Schuddebeurs***
 • Middelburg – Hotel Loskade 45****
 • Brugge – Velotel****

Der kan bookes ekstra overnatninger på alle hotellerne.

REJSEPERIODE Fra 1. april til 23. september.
INKLUDERET
7 overnatninger på 3- og 4-stjernede hoteller med en suite-faciliteter
7 x morgenmad
Bagagetransport
Kort og detaljeret rutebeskrivelse (på engelsk)
GPS tracks
Informationspakke inden afrejse
24 timers telefonassistance
IKKE INKLUDERET
Fly og rejseforsikring
Tog og færger
Frokost og aftensmad
Personlige udgifter (drikkevarer, snacks, drikkepenge etc.)
Alt andet, der ikke er nævnt under inkluderet
VALGFRI EKSTRAYDELSER
Cykelleje
Enkeltværelse(r)
1

Dag 1: Ankomst til Amsterdam

Sørg for at komme så tidligt som muligt, så du har tid til at gå rundt og opleve det fantastiske virvar af gamle brostensbelagte gader, 1600-talshuse og kønne kanaler. Hvis du vil opleve byens travlhed, så besøg de berømte torve: Dam, Rembrandtplein og Leidseplein. Hvis du derimod foretrækker at komme lidt væk fra mængden, så gå en tur op ad Brouwersgracht eller lej en kanalbåd og find ud af, hvordan byen tager sig ud fra vandsiden.

Overnatning i Amsterdam.

2

Dag 2: Amsterdam til Gouda / Bodegraven

Distance: 68 km

Du forlader livlige Amsterdam, og kort efter befinder du dig i fuldstændig rolige omgivelser på vej gennem Hollands grønne hjerte. Dette er et dejligt landligt område med lavtliggende poldere og enge med græssende kvæg. Det er et fladt, åbent landskab, hvor kirkespir og vindmøller rager op i horisonten og bløde, hvide skyer reflekteres i de stille søer og kanaler.

Du overnatter i Gouda, hvor folk i århundreder flokkedes til de lokale markeder for at købe heste, køer, kød, tørv, såsæd og selvfølgelig ost! Vi anbefaler at opleve byens historiske atmosfære på en aftengåtur i den gamle bydel. På det store og attraktive markedstorv er der et fantastisk gotisk rådhus fra det 15. århundrede samt en gammel bygning fra 1667, der blev brugt til ostevejning.

Overnatning i Gouda / Bodegraven.

3

Dag 3: Gouda / Bodegraven til Papendrecht / Dordrecht

Distance: 38 km

Fra Gouda fortsætter du din cykling gennem Hollands grønne hjerte til landsbyen Kinderdijk. Her finder du et ærketypisk hollandsk landskab med marsker og kanaler, der prydes med 19 vindmøller, som har stået majestætisk på rad og række siden 1740. Møllerne blev brugt til at dræne overskydende vand fra den lavtliggende polder til floden Lek. En af vindmøllerne er offentligt tilgængelig.

Dagens destination, Papendrecht, ligger kun en kort færgesejlads fra Hollands ældste by, Dordrecht. Dordrecht er fuldstændig omgivet af vand, og dens strategiske position gjorde den tidligere til en vigtig handelsby. Smukke broer fører dig over vandet og ind i hjertet af byen. Læg mærke til de storslåede bygninger omkring havnen.

Hotellet i Papendrecht ligger kun 3 km uden for centrum af Dordrecht på flodens nordlige bred. 

Overnatning i Papendrecht / Dordrecht.

4

Dag 4: Papendrecht / Dordrecht til Willemstad

Distance: 65 km

Dagens cykelrute tager dig gennem Biesbosch Nationalpark, som er en af de største i Holland. Biesbosch er resultatet af en stor oversvømmelse i 1421 og er et af de få tilbageværende vådområder i Europa, hvor økosystemet både har tilpasset sig det saltvand, der kommer ind fra havet gennem tidevandsstrømme, og det ferskvand, der kommer ind fra floderne. Det er en stadigt skiftende labyrint af tidevandsstrømme og småfloder, der omgiver utallige små øer af piletræer og tagrør; et paradis for fugle, bævere og hjorte.

Rund dagen af i Willemstad, som er en fæstningsby formet som en syvstjerne.

Overnatning i Willemstad.

5

Dag 5: Willemstad til Schuddebeurs

Distance: 50 km

I dag kommer du ind i Zeeland-provinsen, som er et område karakteriseret af lys, vind, vand og masser af plads. Området er i bund og grund et umådeligt delta, som mange af Europas floder løber ud i. Du kommer til at bruge en kombination af broer og færger for at kommen mellem Zeelands øer og halvøer på din vej ned mod Belgien.

Postkortsmukke byer med gamle huse og brostensbelagte gader venter dig over de kommende dage. Du kan glæde dig til dejlig cykling gennem et patchwork-landskab af vidtstrakte poldere, idylliske landomgivelser, bølgende klitter og gyldne sandbanker.

Overnatning i Schuddebeurs.

6

Dag 6: Schuddebeurs til Middelburg / Vlissingen

Distance: 43 km

Start din dag med en gåtur gennem de smalle gader i Zierikzee. Pudsige små gamle huse bringer dig tilbage til byens storhedstid, hvor skibe ladede med salt, uld, fisk, korn og rødt farvestof stævnede ud mod Østersøen og Middelhavet.

Din rute fortsætter herefter til den charmerende landsby Veere. Fra 1541 kom alt, der var importeret til Holland fra Skotland (hovedsageligt uld), i land ved og var distribueret fra Veere. Denne kontrakt bragte ikke blot byen velstand, men også et meget livligt skotsk lokalsamfund.

Længere sydpå vil du opdage den nostalgiske pragt, der kendetegner byen Middelburg, som er Zeelands hovedstad. Byen rummer en majestætisk havn og var et af Hollands vigtigste handelscentre i det 16. og 17. århundrede.

Overnatning i Vlissingen.

7

Dag 7: Middelburg / Vlissingen til Brugge

Distance: 66 km

Efter et solidt morgenmåltid cykler du til Vlissingen. Efter Vlissingen hopper du på en færge til Zeeuws-Vlaanderen med de snoede landeveje, stynede piletræer, våde enge og spredte landsbyer. Efter at have krydset grænsen til Belgien kommer du til den charmerende lille by Damme på bredden af den romantiske Damse Vaart. Herfra er der ikke langt til Brugge – ’Flanderns perle’!

Brugge er en fortryllende by, der har budt turister velkommen i ca. 150 år. Byen, der er usædvanligt velholdt med det meste af sin middelalderarkitektur intakt, giver en stærk fornemmelse af tidligere tider, hvor den var centrum for Europas uld- og stofhandel.

Overnatning i Brugge.

8

Dag 8: Afgang

Din cykelferie er ved vejs ende efter morgenmad, medmindre du har booket ekstra overnatninger.


Find vej til hotellet i Amsterdam

  Den bedste lufthavn at flyve til er Amsterdam Schipol (AMS).
Fra Amsterdam Schipol skal du med et tog til Amsterdam Amstel eller Amsterdam Central afhængig af, hvilket hotel du bor på.
Karakteristiske bygninger i Amsterdam.
Cyklister i Amsterdam.
Amsterdam.
Tulipaner, tulipaner, tulipaner.
Det meste af tiden cykler man langs fredelige, idylliske kanaler.
Gouda.
Der sælges naturligvis Gouda-oste i Gouda.
Cykling langs stille veje i landlige omgivelser.
Cykling gennem Kinderdijk.
Nogle af de 19 vindmøller på række i Kinderdijk.
Pæle i hollandske farver i Dordrecht.
Dordrecht.
Cykling i Zeeland.
Willemstad.
Zierikzee.
Cykelpause i Zeeland.
Kanal i Middelburg.
Cykling omkring Vlissingen.
Kanal og klokketårn i Brugge.
Grote Markt-torvet i Brugge.
Rådhuset i Brugge.

Turanmeldelser

Der er ingen anmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Vurdering