7 dage
Varighed
Let-moderat
Sværhedsgrad
Frankrig
Sted
april-oktober
Rejseperiode

Lette vandringer gennem vidunderlige bølgende bakker.

Opdag de smukke gyldne stenlandsbyer Belvès, Montferrand og Monpazier.

Nyd fantastiske udsigter fra 1100-talsslottet Château de Biron.

Besøg det historiske cistercienserkloster Abbaye de Cadouin, der er på UNESCOs Verdensarvsliste.

Bo på charmerende 3- og 4-stjernede hoteller med tre gourmetmiddage inkluderet.


Selvguidet gourmet-vandreferie i Dordogne-Périgord

Med utallige vandrestier gennem det idylliske bakkelandskab er Dordogne-Périgord-regionen en nydelse for alle vandrere. Denne gastronomiske vandreferie fører dig fra den charmerende middelalderby Belvès op til regionens skovklædte højslette ad skjulte vandrestier gennem billedskønne landskaber.

Gå fra landsby til landsby og besøg historiske steder som Montferrand, cistercienserklostret Abbaye de Cadouin og det imponerende Château de Biron. Din vandreferie slutter i Monpazier, som er en perle af en ’bastide’ (fæstningsbyer fra det 13. og 14. århundrede), der også figurerer på listen over de smukkeste landsbyer i Frankrig. På vejen kan du nyde dejlige ophold og udsøgte middage på tre små, vidunderlige familiedrevne hoteller, som er håndplukket til denne tur.

7 DAGE / 6 NÆTTER Fra 7.099 kr. pr. person i dobbeltværelse*.

*Rabat for grupper af tre i tremandsværelse. Skriv til os for at få en pris.
*Højsæsontillæg i juli og august.
*Solotillæg for enkeltrejsende.

REJSEPERIODE 1. april til 31. oktober. Dordogne-Périgord er særligt smuk om foråret og efteråret.
INDKVARTERING Denne vandreferie inkluderer seks overnatninger på to charmerende hoteller og en B&B. Det første og det sidste hotel har swimmingpool. Alle værelser er med eget bad/toilet.

Det er muligt at bestille ekstra overnatninger på alle stederne.

INKLUDERET
6 x overnatninger på udvalgte hoteller
6 x morgenmad
3 x aftensmad
Bagagetransport
Transfer på dag 4
Detaljeret rutebeskrivelse (på engelsk)
Informationspakke inden afrejse
GPS tracks
24 timers telefonassistance
IKKE INKLUDERET
Fly
Rejseforsikring
Aftensmad, der ikke er nævnt under inkluderet
Frokost (kan købes på hotellerne eller i landsbyerne)
Personlige udgifter (drikkevarer, snacks, drikkepenge etc.)
Lokale turistafgifter
Lokale busser og taxaer ud over dem, der er nævnt under inkluderet
Alt andet, der ikke er nævnt under inkluderet
VALGFRI EKSTRAYDELSER
Taxa fra togstationen i Belvès til det første hotel
Ekstra overnatninger
Enkeltværelse(r)
1

Dag 1: Ankomst til Belvès

Når du ankommer til Belvès, vil du blive taget varmt imod på dit lille charmerende hotel, der ligger lige i hjertet af byen. Efter du har tjekket ind, kan du gå på opdagelse i den gamle middelalderbys brostensbelagte gader og nyde et par lokale delikatesser på markedet. Om aftenen kan du spise på en af de hyggelige bistroer og se solen gå ned over de bølgende bakker.

Overnatning i Belvès (aftensmad inkluderet).

2

Dag 2: Rundvandring fra Belvès

Distance: 17½ km

Din første vandring er en dejlig rundtur, der starter lige uden for hotellet. Den første del af ruten er domineret af skov, hvorefter landskabet gradvist bliver mere åbent med smukke udsigter over Dordogne-dalen nedenfor. Efter du har passeret de højtliggende landsbyer Saint-Germain-de-Belvès og Cladech, begynder nedstigningen til dalen gennem opdyrkede marker med dejlige udsyn undervejs. Når du kommer tilbage til hotellet, har du tid til at slappe af og måske nyde et glas af den lokale, friske Monbazillac-vin, inden endnu en lækker middag venter på en af byens restauranter.

Overnatning i Belvès.

3

Dag 3: Belvès til Cadouin

Distance: 15 km

I dag kan du nyde en afslappet vandretur fra Belvès til middelalderlandsbyen Cadouin, som er grundlagt omkring et imponerende cistercienserkloster fra 1100-tallet. Du kommer til at gennem en virkelig smuk løvfaldsskov fyldt med egetræer, kastanjetræer og bøgetræer, hvor der hersker absolut ro. Om foråret vrimler det med vilde blomster inklusive flere forskellige orkidetyper. Om efteråret kan du opleve en sand palet af røde, gule og gyldne nuancer og tage for dig af årstidens gaver i form af hindbær, brombær, hasselnødder og spiselige kastanjer. Du vil også få øje på ældgamle stenbroer og maleriske småbyer undervejs.

Til slut arriverer du ved dit næste overnatningssted i Cadouin, som er en restaureret præstegård fra 1100-tallet, der ligger i idylliske naturskønne omgivelser ved den store skov Forêt de Bessadois.

Overnatning i Cadouin (aftensmad inkluderet).

4

Dag 4: Rundvandring fra Cadouin

Distance: 13 km

I dag kan du lave så meget eller så lidt, som du har lyst til. Du kan vælge at bruge din tid på at slappe af på terrassen eller besøge det nærliggende imponerende cistercienserkloster fra 1100-tallet. Alternativt kan du nyde en rundvandring på 13 km i det omkringliggende skovområde. Om aftenen kan du udvælge et sted at spise aftensmad blandt de gode lokale restauranter.

Overnatning i Cadouin.

5

Dag 5: Montferrand-du-Périgord til Monpazier

Distance: 15 km

Denne dag starter med et lift til den maleriske honningfarvede landsby Montferrand-du-Périgord. Dagens rute er en smuk og varieret en af slagsen, hvor du går ad smalle stier gennem skove fyldt med rådyr og vildsvin, langs bølgende kornmarker og forbi enorme stuehuse. Dagen slutter i den lille ’bastide’ Monpazier fra det 13. århundrede. Landsbyen blev grundlagt af Edvard 1. og var også Richard 2.s hjem i en periode. Den regnes for en af de smukkeste landsbyer i Frankrig. De næste to nætter kommer du til at tilbringe i det spektakulære château fra 1800-tallet, der ligger i udkanten af landsbyen. Endnu en gang vil du ikke blive skuffet over de middage, du vil få serveret!

Overnatning i Monpazier (aftensmad inkluderet).

6

Dag 6: Rundvandring fra Monpazier

Distance: 13-18 km

Din sidste vandredag fører dig gennem postkortskønne Périgord-landskaber og er muligvis den smukkeste etape på hele turen. Den fører dig til det middelalderlige eventyrslot Château Biron, som det kan anbefales at besøge. På vejen kan du stoppe og spise frokost på L’Auberge du Château de Biron. Om aftenen kan du, hvis vejret tillader det, nyde en ’au revoir’-middag i hotellets dejlige have.

Overnatning i Monpazier.

7

Dag 7: Au revoir Monpazier

Din vandreferie er ved vejs ende, medmindre du har booket ekstra overnatninger.


Find vej til Belvès 

  De nærmeste lufthavne er BergeracToulouse-Blagnac og Bourdeaux-Merignac.
  Der er en lille togstation i Belvès, og rejsetiden fra ovenstående lufthavne er følgende:

Togstationen ligger for foden af bakken lige uden for byen. Vi kan booke en taxa til dig fra stationen til dit hotel, hvis du ønsker det – skriv blot dette i kommentarfeltet på bestillingssiden.


Find vej fra Monpazier

I turens pris er der inkluderet en taxa fra Monpazier tilbage til togstationen i Belvès.
Dordogne vandreferie
Den bugtede Dordogne-flod
Det historiske cistercienserkloster Abbaye de Cadouin
Cadouin
Le Château de Biron
Monpazier

Turanmeldelser

Der er ingen anmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Vurdering